Zoek op categorie, product, activiteit...
Schoenen
Tassen

Op onze website vind je 398.702 redenen om onze outdoorkleding te kopen. Dat is namelijk het aantal productrecensies dat onze klanten hebben achtergelaten, een aantal dat voortdurend groeit. We weten dat het bijna te mooi klinkt om waar te zijn, maar het leuke is dat het échte recensies zijn. 

Beoordelingen
4.6
Filter
398.702 Beoordelingen
Sorteer op
Taal

Filter

Beoordeling
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • S
  • 2XL
  • XS
  • ONE
  • 3XL
  • S43
  • S37
  • S39
  • G10
  • S34
  • 43
  • G9
  • 42
  • 44
  • 41
  • G11
  • 38
  • G8
  • 39
  • S-M
  • L-XL
  • 40
  • 45
  • 37
  • G7
  • S40
  • 105
  • 120
  • 95
  • 110
  • 2XS
  • 85
Beoordelingstype
  • product
  • Website
Kleur
Gewicht
Van
Tot
Lengte
Van
Tot
Bekijk beoordelingen (398702)
a
17/8/2022
anna w. Geverifieerde koper
Heel tevreden, een aanrader
Zeer mooie kleur, prima service , past pracht en kwaliteit!
anna kocht:
Wander Pro Pants
Bison Red, Size M
Voeg Bison Red, M toe aan de winkelwagen
M
16/8/2022
Marij T. Geverifieerde koper
Afmetingen: 168cm, 80kg
Warme winterbroek
Ik draag deze tijdens de ijstrainingen als coach lekker warm, zeer flexibel tijdens het sporten, een echte aanrader . Zeer tevreden over.
Marij kocht:
Hiball Pants
Black/Red, Size 3XL
Voeg Black/Red, 3XL toe aan de winkelwagen
V
15/8/2022
Vincent V. Geverifieerde koper
Afmetingen: 173cm, 65kg
Nordwand Pants
Reeds mijn vierde broek. Zeer tevreden. Dit model is zonder ventilatierits aan de benen. Mijn vorige broeken hebben dit wel. De ventilatie verkiest mijn voorkeur. Levering was zeer snel. De maat is perfect. Ik draag deze broeken om te wandelen, vissen, werken, kortom zeer vaak dus. Ze zijn zeer slijtvast.
Vincent kocht:
Nordwand Short Pants
Anthracite, Size S
Voeg Anthracite, S toe aan de winkelwagen
J
15/8/2022
Jakub T. Geverifieerde koper
Afmetingen: 182cm, 67kg
Very good belt
Stretch makes it easy to set and wear it. After makes it right I forgot that I had it on my hips. Great product in reasonable price.
Jakub kocht:
Stretch Belt
Jetblack, Size One Size
Voeg Jetblack, One Size toe aan de winkelwagen
K
14/8/2022
Kim A. Geverifieerde koper
Afmetingen: 164cm, 64kg
Super
Geweldige short
Kim kocht:
Hike & Dive Shorts
Black, Size L
Voeg Black, L toe aan de winkelwagen
S
13/8/2022
Stanny P. Geverifieerde koper
Afmetingen: 178cm, 78kg
Regenjas
Zit heel goed ,goed draagcomfort,
Stanny kocht:
Silence Proshell Jacket
Black/Rusty 2.0, Size L
Voeg Black/Rusty 2.0, L toe aan de winkelwagen
F
13/8/2022
Florian G. Geverifieerde koper
Afmetingen: 181cm, 77kg
Knee savers for groundwork
Satisfied with the knee pads. They are quite difficult to get into the pants size S, but once in place they won't move around until you decide to.
Florian kocht:
Knee pads 1-pair
Black, Size One Size
Voeg Black, One Size toe aan de winkelwagen
Y
13/8/2022
Yves C. Geverifieerde koper
Afmetingen: 186cm, 76kg
Top.
Aangename wandelbroek met praktische zakken.
Yves kocht:
RVRC GP Pro Pants
Grey/Orange, Size M
Voeg Grey/Orange, M toe aan de winkelwagen
F
13/8/2022
Florian G. Geverifieerde koper
Afmetingen: 181cm, 77kg
Third pair I own
Casual/Work pants, works in both settings for me. Note: I'm usually a size Medium, but I do prefer the tight fit of a Small. Major downside of a tight fit, is that lots of pockets become unusable for slightly larger objects.
Florian kocht:
RVRC GP Pants
Black, Size S
Voeg Black, S toe aan de winkelwagen
J
13/8/2022
Jakub T. Geverifieerde koper
Afmetingen: 182cm, 68kg
Good and comfy pants
My first RR produkt but for sure not last. Fit is Perfect and i meant it. I had already tested it in the wild and all is good so far. The only con i've see so far is that the fabric is bit sweaty in warm days. Pant are highly recommended.
Jakub kocht:
RVRC GP Pants
Diesel Blue, Size S
Voeg Diesel Blue, S toe aan de winkelwagen
×