Gratis levering vanaf €100 en 30 dagen gratis retourneren
Zweeds design & kwaliteit
Gemiddelde beoordeling van 4.6 en meer dan 620.000 reviews
Cart icon
image

RevolutionRace Cadeaubon

RevolutionRace Cadeaubon

Heb je zin om iemand die je kent wat extra's te geven, maar weet je niet wat het meest op prijs wordt gesteld? Geef een cadeaubon en de gelukkige mag zelf een keuze maken uit ons ruime assortiment outdoor uitrusting, rugzakken en schoenen! Wij hebben wat voor iedereen - zowel beginners als outdoor-experts die ''alles'' hebben.

Een cadeaubon van RevolutionRace is het perfecte cadeau voor iemand die jarig is, voor Moederdag of Vaderdag, als kerstcadeau of als je gewoon zin hebt om iemand wat extra dankbaarheid te tonen.

Bestel een digitale cadeaubon
Hoe werkt het?
  • Kies het bedrag dat je cadeau wilt doen en stuur deze met een berichtje naar de ontvanger. Pst; vergeet niet te vermelden wie de afzender is!

  • Voltooi de aankoop! De opgegeven ontvanger krijgt de cadeaubon dan rechtstreeks toegestuurd. Houd er rekening mee dat het tijdstip van ontvangst kan verschillen.

  • Als je de cadeaubon naar je eigen e-mailadres hebt gemaild, kan je kiezen of je de cadeaubon wilt afdrukken of doorsturen naar de ontvanger.

  • De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop en geldt voor het gehele RevolutionRace assortiment! Kortingen en andere aanbiedingen zijn gewoon van toepassing bij aankopen met RevolutionRace cadeaubonnen.

PS: Houd er rekening mee dat de terugbetaling van een bestelling, die betaald is met een cadeaubon, naar het e-mailadres gaat dat hier opgegeven is via de cadeaubonpagina en niet naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het afrekenen.

FAQ
×