Zoek producten

 

 

Onze belofte

 

 

 

Alles dat wordt geproduceerd zal uiteindelijk een impact op het milieu hebben en net als elke andere industrie moet de kledingindustrie ook alles in het werk stellen om haar voetafdruk te minimaliseren. Maar als bedrijf of industrie kunnen we dit niet alleen doen. Regeringen, autoriteiten en individuen moeten allemaal meehelpen om ervoor te zorgen dat we voor de aankomende generaties de planeet redden. We accepteren volledig dat we hard en veel zullen moeten werken om dit te bereiken en dat we nog een lange weg te gaan hebben. Onze belofte aan jou is dat we ernaar streven onze impact zo klein mogelijk te maken en dat we proberen elke dag beter te worden.

 


 

 

Verantwoorde productie en toeleveringsketen

 

We werken al jaren samen met een aantal van de beste leveranciers ter wereld om onze producten te verbeteren en het productieproces nóg efficiënter te maken. Wij produceren onze kleding hoofdzakelijk in China en Vietnam en bezoeken de fabrieken regelmatig om na te gaan of de arbeidsomstandigheden, de lonen en het afvalbeheer in overeenstemming zijn met de wetten en gedragscodes in elk land. Uiteraard volgen we de EU-beperkingen voor gevaarlijke chemicaliën in kleding en textiel en sinds 2019 zijn al onze producten vrij van schadelijke PFC's.

We ontwerpen onze kleding in Zweden en kunnen zonder tussenpersonen werken door onze producten rechtstreeks aan de consument te verkopen. Door de hele productieketen te beheersen - van het ontwerp en de inkoop van materialen tot de leveranciers en verzending - kunnen we onze ecologische voetafdruk in de gaten houden en er verder aan werken om deze te minimaliseren. Bovendien kunnen we hierdoor ook onze prijzen betaalbaarder houden.

Ansvarfull produktion1.png

Slow fashion.png

 

Vergeet fast fashion, wij werken met slow fashion.

 

Eén van de beste dingen die je als consument kunt doen, is kwaliteitskleding kopen die gemaakt is om lang mee te gaan. Wij kopen alleen de meest duurzame materialen op de markt en zorgen ervoor dat onze buitenkleding aan de hoogst mogelijke normen voldoet. Onze kleding wordt niet alleen in een laboratorium getest - we voeren ook testen uit in het barre Scandinavische klimaat en testen de kleding vaak zelf om er zeker van te zijn dat deze aan onze verwachtingen voldoet.

Veel andere merken wisselen elk jaar bijna hun volledige productlijn uit, waardoor hun resterende voorraad uiteindelijk wordt verspild. Wij behouden in plaats daarvan de meeste van onze ontwerpen het hele jaar door en passen de ontwerpen voortdurend aan met behulp van jouw feedback. We voorkomen afval door elk kledingstuk van een collectie te verkopen voordat de collectie uit het assortiment gaat. En onze producten zijn tijdloos; ze raken niet uit de mode alleen maar omdat het seizoen verandert.

De dieren - onze beste vrienden 

 

We geloven dat dieren hetzelfde recht hebben op onze planeet als wij, en ons beleid weerspiegelt dit. 

Dons
In het belang van onze gevederde vrienden gebruiken we alleen RDS (Responsible Down Standard) gecertificeerd dons. Dat betekent dat al ons dons afkomstig is van ganzen en eenden die gefokt zijn voor de voedingsindustrie en niet levend worden geplukt of met dwang worden gevoerd.

Wol
Alle wol in onze producten is RWS (Responsible Wool Standard) gecertificeerd, wat betekent dat schapen niet zijn onderworpen aan pijnlijke mulesing-praktijken en tijdens en na het scheren goed worden behandeld.

Bont en leer
We streven naar een bontvrij-beleid en maken deel uit van het internationale Fur Free Retailer-programma, wat betekent dat geen van onze producten echt bont kan bevatten.

Dit is waar we vandaag de dag zijn. Onze belofte aan jou is dat we morgen nóg beter zullen zijn.

Vårt-löfte.jpg

×